SISTEME COMPLETE DE SECURITATE

Infiintata in anul 2008, S.C TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG S.R.L.  desfasoara activitati de proiectare, executie, consultanta pentru :

1. Autorizatii de securitate la incendiu

2. Sisteme si instalatii de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu

3. Sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor

4. Sisteme complete de securitate (sistem detectie la efractie, sistem supraveghere video, sistem control acces, sistem integrat de securitate etc.)

5. Analiza de risc la securitate fizica

6. Instalatii electrice exterioare/interioare pentru incinte/constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4kV.

Judetele in care ne desfasuram activitatea sunt: Arges, Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Valcea, Brasov, Sibiu, Dambovita si nu numai.

S.C TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG S.R.L.  dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Suntem un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanenta interactiune si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.

Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor si, în general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi.

Contact

S.C. TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG  S.R.L

Adresa:  Mun. Pitesti, Calea Craiovei, Nr. 142, Bl. 26, Sc. D, Etaj 1,  Ap. 6, Jud. Arges

CUI: 23736147  /  J03/864/2008

e-mail: office@tec-vg.ro

Program: Luni -Vineri 08:00 – 16:00

tel: 0754314282