Promote

Certificat energetic Pitesti, Arges, ieftin. TEL.: 0774615260

Dacă te întrebi de ce avem nevoie de un certificat energetic pentru locuința noastră și în ce cazuri îl putem folosi? Certificatul energetic al locuinței este o cerință a legii și o necesitate în momentul în care tu îți dai spre vânzare sau închiriere locuința.

Aveți nevoie de un certificat energetic ieftin?

Efectuam certificate energetice pentru apartamente și case la preturi foarte avantajoase pentru clienți.
Eliberarea certificatului energetic se face în aproximativ 24 de ore de la vizionarea locației dumneavoastră.

Firma noastră elaborează certificate de performanta energetica (certificate energetice) în aproape toate județele din tara. Noi suntem atestați de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice ca auditori energetici.

 

Telefon contact: 0774615260

Prestam servicii in tot judetul Arges  in Pitesti, Mioveni, Costesti, Albota, Curtea de Arges, Topoloveni, Bascov, Budeasa, Mioveni, Campulung.
Certificat energetic

Firma noastră răspunde cu promptitudine clienţilor, oferim cele mai bune solutii.
Noi vă oferim servicii de specialitate în expertizarea energetică a clădirilor.

Certificatele de performanta energetica sunt valabile 10 ani.

 

Certificatul energetic are trei părți distincte:

 • Partea I: analiza din punct de vedere termic și energetic a locuinței studiate și a instalațiilor aferente; analiza prezentata sub forma de grile de clasificare. In urma acestei analize, locuința primește un punctaj intre 1 și 100, unde 100 este maxim. O locuință eficienta din punct de vedere energetic va avea un punctaj cat mai apropiat de 100
 • Partea a II-a: sunt prezentate informatii despre imobilul evaluat, precum amplasare, tip imobil, numar nivele, date cu privire la instalatiile interioare la care este racordat – apa rece, apa calda menajera, canalizare, gaze, energie electrica;
 • Partea a III-a: cuprinde recomandări pentru reducerea costurilor cu privire la energie prin îmbunătățirea performanței energetice a imobilului analizat.

 

Obligativitatea Certificatului Energetic

Certificatul Energetic sau “certificatul de performanta energetica” este un document obligatoriu in orice proces de vanzare – cumparare sau închiriere. Conform Legii nr. 159/2013, ce modifica si completeaza Legea nr. 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor, certificatul de performanta energetica a cladirii este documentul elaborat conform metodologiei de calcul a performantei energetice a cladirilor, prin care este indicata performanta energetica a unei cladiri sau a unei unitati de cladire si care cuprinde date cu privire la consumurile de energie in cladiri si care, dupa caz, poate fi insotit de recomandari de reducere a acestora.

Cine are nevoie de Certificatul Energetic?

Certificatul Energetic este necesar persoanelor fizice si jurice ce detin imobile precum urmatoarele:

 • locuinte unifamiliale;
 • blocuri de locuințe;
 • birouri;
 • cladiri de învățământ, crese, gradinite, scoli, licee, universitati, camine, internate;
 • spitale, dispensare, policlinici;
 • hoteluri si restaurante;
 • constructii destinate activitatilor sportive;
 • cladiri pentru servicii de comert, magazine, spatii comerciale, sedii de firme, banci;
 • alte tipuri de clădiri consumatoare de energie – cladiri industriale cu regim normal de exploatare.